BUFET BARTRA BARBARÀ ADVOCATS

Despatx d’advocats obert des de 1.960, al servei de les persones i de les empreses.

El soci fundador n’és l’Excel·lentíssim Sr. Joaquim Maria Bartra i Soler, llicenciat en dret, advocat, degà del Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró de 1977 al 1991, president del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya i membre del Consejo General de la Abogacia Española el 1989, Membre fundador del l'Associació Catalana per a l’Arbi tratge i el Tribunal Arbitral de Barcelona, Fundador i President de la Comissió de la llengua Catalana del Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya, President de la Junta d’Exdegans i Creu d’Honor de Sant Raimón de Penyafort.
Maria Dolors Barbarà

Integren el despatx

L’advocada Maria Dolors Barbarā Farré, amb més de vint-i-cinc anys d'exercici, és especialista en dret civil - família, en responsabilitat civil, assegurances i dret administratiu.

Joaquim Bartra CorominasL'advocat Joaquim Bartra i Corominas, Ex-president dels Advocats Joves de l'Ilustre Colˇlegi d'Advocats de mataró, és especialista en l’ārea de dret penal, mercantil, urbanisme i noves tecnologies.

 

Bufet Bartra Barbarā advocats associats de mataró ( Barcelona )
© 2012 / Advertiment legal